Home Home

Top 5 lijstjes… Acteurs

Een tijdje terug vroeg ik aan iemand wat zijn favoriete film was. Ik kreeg toen als antwoord de film:”High Fidelity”. Zo nieuwsgierig als ik ben, moest ik die film uiteraard ook bekijken. Dit was wel een komische film hoewel hij wel een extra dimensie voor mij had. :wink: Maar goed… In deze film draaide het voornamelijk om top 5 lijstjes. En nu ik wéér eens niet kan slapen, bedacht ik mij om ook eens een top 5 lijstje maken op mijn blog! En dan niet zoals ik een tijdje terug geprobeerd heb van de 5 beste nummer van Guus Meeuwis. Want dat is nog even te moeilijk, die heeft gewoon te veel goede nummers! :mrgreen:

Vandaar dat ik maar begin bij mijn top 5 van acteurs:

  1. Denzel Washington
  2. Nicolas Cage
  3. Robin Williams
  4. Bruce Willis
  5. Tom Hanks

Eigenlijk vind ik dat Denzel en Nicolas een gedeelde eerste plaats hebben.

-*-

Liefdesbetuigingen

Zie je wel, niemand houdt van mij! Ik heb het altijd al gezegd!

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites