Home Home

Crosstrainer Sportop E-860p…

Ja, ja, sinds 5 juli 2006 was ik dan ook eindelijk in het bezit van mijn eigen crosstrainer! Een poosje geleden ontdekte ik helaas dat de borstband niet meer deed wat hij behoorde te doen. Geen probleem even een batterijtje vervangen en dan zal hij het wel weer doen, dacht ik toen nog. Maar helaas, na een volledig nieuw en verse batterij nog steeds hartstikke dood. Vorige week toch maar even gebeld met Helisport waar mijn crosstrainer de Sportop E-860p weg kwam. Ik had niet verwacht dat de borstband onder de garantie zou vallen, en dat ik een nieuwe zou moeten bestellen. Maar de meneer die ik aan de telefoon had vertelde mij al vrij snel dat hij een nieuwe borstband op zou sturen.

Dank u wel Helisport voor deze service!

-*-

Liefdesbetuigingen

Zie je wel, niemand houdt van mij! Ik heb het altijd al gezegd!

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites