Home Home

Opgedoken vanuit een plekje in de vergetelheid…

Als je opruimt of eens goed op zoek bent naar iets, kom je nog wel eens wat tegen. Zo ben ik weer wat screenshotjes tegen gekomen van hoe www.debsel.nl er in het allereerste begin uit zag. Vréselijk! Als je dat dan weer terug ziet, maar tegelijkertijd toch ook een beetje sentimenteel weer terug denkend aan die tijden. Of aan het gevoel dat ik toen had, omdat ík dat toch maar kon maken. Ja, want voor die tijd was dat best nog wel wat, hoor! En eigenlijk vind ik het ergens ook wel jammer om het maar in zo’n ver weg gestopt plekje te laten liggen in de vergetelheid. Vandaar dit kijkje in de oude doos.

De meeste heb ik zo rond het jaar 2000 en samen met Max eens gemaakt. Zo niet allemaal, op de laatste na, die is van 2003. Samen konden we de mooiste ontwerpen maken en werden we steeds beter, al zeg ik het zelf. En eerlijk is eerlijk, van hem heb ik het meeste immers geleerd.

De creaties van Michael zijn site staan uiteraard op zijn eigen site.

debsel.nl 2000 debsel-v.2 2001

The Legacy 2000 Cafeetje games 2000
slab 2000 anja 2000
lutjeboudel 2003

-*-

1 Liefdesbetuiging

  1. ja …… hou van je

    Liefdesbetuiging van robert van der vegte — 16-03-2007 @ 00:48

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites