Home Home

Omgekeerde wereld…

Deze week ben ik er achter gekomen dat ik al sinds maart `125,- onder het netto sociaal minimum van 1028,- (volgens CWI) voor een alleenstaande ouder zit. Het totaal bedrag loopt al snel op tot `1.125,- waar ik dus recht op heb en ik zou gek zijn als ik daar niet achteraan ging, of niet dan?

Ondanks mijn WOA en de daarbij verkregen toeslag kom ik dus onder het sociaal minimum uit. Het UWV zegt alles goed berekend te hebben en stuurt mij naar het CWI om bijstand aan te vragen.
Om uberhaubt een uitkering aan te kunnen vragen, moet je je inschrijven als werkzoekende. Zelfs als je dus volledig bent afgekeurd, zoals ik.

Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan!

Afijn, ik heb het allemaal netjes ingevuld, kijk maar, gniffel..
Werk.nl - Ingevoerde gegevens2 copy.jpg

-*-

2 Liefdesbetuigingen

  1. Zondewerk dus. Overigens krijg je de toeslag via d etoeslagenwet van het UWV. Ziit je dan nog onder het minimumj, vraag je bij de bijstand een bijzondere aanvulling aan (en dat is niet bovenstaande fomrlier dus) Zou fijn zijn als medewerkers dat zelf ook eens weten …

    Liefdesbetuiging van CiNNeR — 06-11-2006 @ 04:37

  2. ach ja wie weet gaan ze je met terugwerkende kracht terug betalen ???

    Liefdesbetuiging van Michiel — 08-11-2006 @ 21:48

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites