Home Home

Achter slot en grendel…

De laatste dagen ben ik bezig met het internet af te struinen naar planten en bloemetjes en weet al wat nog niet meer voor in de tuin. En met een hele zooi gegevens en mijn wensen probeer ik nu iets van een beplantingsplan te maken in een basis tuinontwerp.

Dat basis tuinontwerp heeft mijn moeder een paar jaar geleden eens gemaakt. En wat ik ook van haar vind en hoe slecht we ook met elkaar overweg kunnen tuinontwerpen en van niks iets moois maken kan ze ontzettend goed!

Vandaar dat we op dat basisontwerp verder borduren, maar dat doe ik eerst wel even achter slot en grendel en als het dan af is en we de tuin (in ieder geval op papier, de computer) dan gevuld hebben met allerlei plantjes en bloemetjes haal ik het slotje er misschien wel weer vanaf.

Mocht je nou een ontzettend nieuwsgierig aagje zijn, geen geduld hebben, erg goed kunnen slijmen en heel goed iemand kunnen omkopen wie weet, als je erg goed je best doet, gaat het je dan lukken om te kunnen spieken. :twisted:

-*-

5 Liefdesbetuigingen

 1. Of je zorgt ervoor dat je goed kan vissen, krijg je een hoop mee losgepeuterd :smile:

  We zien het binnenkort wel :smile:

  Liefdesbetuiging van Gabz — 10-04-2005 @ 18:26

 2. Zeg, hou eens op met al dat gevis, pff! :wink:

  Liefdesbetuiging van Debsel — 10-04-2005 @ 19:35

 3. Blijft er wel ruimte over voor een moeilijkvette BBQ?:feast:

  Liefdesbetuiging van vanDuijn — 11-04-2005 @ 10:10

 4. @vanDuijn
  Daar maak ik desnoods de ruimte voor! :grin:

  Moet het wel zo’n echte vette zijn hè, die we nu hebben is overal neer te zetten.

  Je brengt me wel weer op ideeën, misschien eens voorzichtig een BBQ-Catan-feesie inplannen/organiseren voor vriendjes en vriendinnetjes.

  Liefdesbetuiging van Debsel — 11-04-2005 @ 10:50

 5. Ik doe mee ik doe mee ik doe meeeeee!

  Liefdesbetuiging van Gabz — 11-04-2005 @ 17:41

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites