Home Home

Een geweldige dag!

Zo dan nu eindelijk een verslag van mijn verjaardag, sorry maar kwam er eerder gewoon niet aan toe.

Op de overvolgeplande drukke zaterdag begon ik me toch al stiekum een beetje jarig te voelen, mijn allerliefste zussie kwam langs en overlaadde mij met mooie kadoos en een reep chocola met opschrift “voor de liefste zus”. ‘s Avonds kreeg ik van Max toch ook al mijn kadootjes die kon zelf niet wachten. :)

De dag zelf was echt onvergetelijk, ik heb echt een heerlijke dag gehad, ondanks dat ik niet de tijd had gevonden om ergens eens op te doffen en dus in mijn werkplunje mijn verjaardag heb gevierd. Ook al was de weersvoorspelling er niet naar, toch heeft het weer ook aan deze schitterende dag bijgedragen. Vandaar dat we ‘s morgens al buiten zijn gaan zitten toen Anka er met Wendy was. Michael en Wendy hebben zich vermaakt met de zandbak en de vrachtauto’s en ondertussen konden Anka en ik lekker kleppen.

Opeens hoorde ik achter me iemand vragen of ze bij Debby was… en daar stond Jeannet met Demi, die als verrassing door mijn paps en Ans waren meegenomen! Demi loste Wendy zo’n beetje af, aangezien Anka en Wendy er weer vandoor gingen. Hierdoor heeft Michael de hele dag een speelmaatje gehad, zodat we geen kind aan hem hadden.

Later in de middag werd ik gebeld met de vraag of ik het normaal vond om de visite voor de deur te laten staan. Door alle gezelligheid buiten had niemand de bel gehoord waar Gabz en Joost op stonden te drukken…
Aangezien mijn paps en zijn bende nog een lange rit voor de boeg hadden, aten die niet mee. Des te meer “pastasalade”:http://www.debsel.nl/archives/2004/07/24/zomerse-pastasalade/ voor de achterblijvers. Tijdens dit feestmaal bleek toch dat ik ergens die dag een zonnesteek heb opgelopen, omdat ik het er ineens over had dat een kip vier poten heeft. Toen het tot me doordrong wat ik nou eigenlijk gezegd had, kreeg ik vervolgens een halfuur geen hap meer door mijn keel (van het lachen), waardoor Gabz niet eens zó heel erg achterliep met eten… :razz:

‘s Avonds, na alle drukte belde als klap op de vuurpijl Tea ook nog op om me te feliciteren; toen ik haar meldde dat ze mijn dag helemaal compleet had gemaakt en dat ik binnenkort echt een keer haar kant op kom, maakte ik haar dag ook nog even OK.

Iedereen geweldig bedankt voor deze onvergetelijke dag; ook mijn liefste poepie Max die de verzorging van het drinken en eten op zich nam, waardoor ik ook echt heb kunnen genieten van deze dag.

-*-

4 Liefdesbetuigingen

 1. “eh zijn dat wel zijn voorpoten?” hehehe

  Ondanks dat het een takke eind rijden is even op en neer voor een paar uurtjes vonden Joost en ik het ook waanzinnig leuk!!

  Ik bel je binnenkort meis… dieet + pillen hakken er een beetje in, maar je weet het: het komt goed. En zo niet: “het interesseert me geen Reet!” :feast:

  Liefdesbetuiging van Gabz — 06-04-2005 @ 05:30

 2. Dus nogmaals gefeliciteerd :P :P

  Liefdesbetuiging van McMike — 06-04-2005 @ 14:36

 3. sorrie, beetje laat, maar vanuit hier ook nog gefeliciteerd

  :oops:

  Liefdesbetuiging van wolkje — 07-04-2005 @ 01:26

 4. Ik loop weer eens daaaaaagen achter dus. sowry!! Maar toch nog wel heel erg gefeliciteerd!! :feast: Blij te horen dat je een leuke dag hebt gehad en een hoop mensen over de vloer.

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 08-04-2005 @ 01:40

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites