Home Home

Kiekeboe…

Ook al lukt het weer even niet om iets in een verhaal te gieten wat ook nog te volgen is. En raak ik de gehele draad kwijt in de comments bij posts op andere logs en slaan mijn vingers soms ook daar dicht. Ook ben ik zo goed om tegenwoordig de reacties na mij achter mijn kont aan te sturen, maar denk er dan vervolgens niet meer bij na dat ik dan ook weer mijn mailadresje achter moet laten.

Snuggere ik, kortom de draadjes in mijn hoofd moeten weer eens ontknoopt worden, of zal ik ze gewoon doorknippen?:mrgreen:

-*-

3 Liefdesbetuigingen

  1. Geloof dat doorknippen de ravage alleen maar groter maakt

    Liefdesbetuiging van CiNNeR — 25-02-2005 @ 04:54

  2. En dat vertel je me nu pas. Bzzrt %-|

    Liefdesbetuiging van Debsel — 25-02-2005 @ 15:19

  3. Oeps! :evil:

    Liefdesbetuiging van CiNNeR — 25-02-2005 @ 23:27

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites