Home Home

Uitslag bloedonderzoek…

Bel ik net naar de dokter voor de uitslag van dat bloedonderzoek dat ik mocht laten doen, moet ik wachten tot maandag omdat de dokter deze uitslag persoonlijk met mij wou bespreken en hij nu niet aanwezig is.

OK, ernstig zal het niet zijn, maar helemaal in orde is het dus ook niet. Anders hoeft de dokter het niet persoonlijk te bespreken, hè.

Was ik nou maar vergeten te bellen, dan had ik nu niet het hele weekend met de vraag gespeeld wat het nou kan zijn. Want dat is wat ik het weekend ga doen, dat kan ik u wel vertellen!

Update:
Ik had een kleine verhoging in mijn bloedbezinking van 38, volgens de dokter is 20 normaal en als er echt iets aan de hand is (een goeie infectie), is dat bij 50 pas. Verder was mijn bloed in orde en zodoende gaat er nu dan ook niets gebeuren, misschien over een tijdje nog eens de bezinking laten bekijken.

De meeste mensen zijn blij om te horen dat ze gezond zijn, ik dus niet. Ik had toch wel heel erg gehoopt op iets, niet zo heel erg natuurlijk, maar wel iets simpels als bloedarmoede bijvoorbeeld. Dat zou onder andere mijn vermoeidheid verklaren en dan zou ik daar ook iets aan kunnen gaan doen door ijzertabletten ofzo. Nu het dus toch allemaal psychisch is, ben ik helemaal nergens meer. Ik kan het meteen zelf weer gaan rooien, najah, samen met Max dan, maar die moet uiteraard wel werken en wil ook wat vrije tijd etcetera. Hulp van familie en vrienden… was het maar waar.

Alle hoop maar weer vestigen op mijn nieuwe ziek-in-mijn-hoofd-dokter!

-*-

13 Liefdesbetuigingen

 1. maak je geen zorgen..dat geintje ken ik ! Mij hebben ze laatst ook een paar dagen in de stress laten zitten want de assistente zei dat de dokter mijn bloeduitslag ook met mij wilde bespreken en zij niks kon zeggen er over…ook niet of de uitslag goed of fout was. Bleek achteraf niks aan de hand te zijn. Zij mag sinds kort niet meer uitslagen geven ofzo. Dus maak je niet druk!

  Liefdesbetuiging van wolkje — 19-02-2005 @ 13:26

 2. Makkelijker gezegd dan gedaan, ik zou me toch ook stiekem druk maken. Bah, en dat op vrijdag :mad:

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 20-02-2005 @ 04:35

 3. Ondanks ik dat ook steeds tegen mezelf zeg me niet druk te maken, gaat er toch van alles door mijn hoofd.

  Volgens mij is het hier namelijk zo, dat de assistentes het normaal juist wel mogen, om zo de werkdruk bij de huisartsen weg te halen:

  Bij lichte aandoeningen zoals griep, verkoudheid, diarree etc. kunnen de assistenten zonder tussenkomst van de huisarts advies geven. Ook kunnen de centrumassistentes, onder verantwoordelijkheid van de huisartsen, bepaalde medische handelingen verrichten zoals: allergietesten, bloeddruk meten, bloed- en urineonderzoek, EHBO-handelingen, gehoortesten, hartfilmpjes maken, etcetera.
  Bron: Gezonheidscentrum Assen-Noord

  Ik hoefde me geen zorgen te maken, als het echt goed mis was zouden ze me wel meteen hebben gebeld, zei ze (en dat is natuurlijk ook wel zo). Maar ze had het erover dat er in de computer een notitie bij stond dat de dokter de uitslag persoonlijk met mij moest bespreken. Soms vereist een uitslag wat meer uitleg, kon ze me wel vertellen.

  En ik hoop ook wel dat er iets is, aangezien de klachten dan op te lossen zijn (hooop ik). Maar dat ik gewoon niet weet wat het is, dat vind ik minder. Is het bloedarmoede (dat vereist toch geen specifieke uitleg?), of suiker (zit in de familie)?
  Is het überhaubt wel iets dat mijn klachten ook veroorzaakt of is het iets heel anders? Dat soort vragen speelt nu al sinds het telefoontje door mijn hoofd.

  Had ze maar gewoon gezegd dat de uitslag nog niet binnen was. :cry:

  Liefdesbetuiging van Debsel — 20-02-2005 @ 12:36

 4. “We hebben niets kunnen vinden” is wat mij betreft geen bewijs dat het dan alleen maar “tussen-de-oren”kan zitten. Het bewijst voor mij alleen dat er op medisch gebied nog een hoop “uncharted territory” is.
  Je hebt een paar dingen erbij die het niet zijn, en hoewel dat jouw vraag wat het dan wel is niet oplost is dat op zich positief.

  Liefdesbetuiging van Frans54 — 21-02-2005 @ 20:43

 5. Heb je inmiddels de uitslag gehad meid?

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 21-02-2005 @ 22:06

 6. hey lieve zus…
  al lang nie meer echt gesproken… maar ik hoop dat het verder allemaal wat beter gaat nu… jmmr van die uitslag.. maar 38… is toch best wel hoog… dus erg gezond lijkt het me ook nie… ligt meer bij 50 als bij 20…

  knuf!

  Liefdesbetuiging van zorobri — 22-02-2005 @ 18:52

 7. Ja dat gewauwel ken ik ook. Verhoogd bezinksel maar het zegt niets hoor bla. Alleen heb ik al dertien jaar verhoogd bezinksel. Oeps sorry, dat was even ene frustratie tussendoor ;)

  Laat je niet kisten in elk geval (jee, dat is lekker makkelijk gezegd). Hopelijk is de nieuwe ziek-in-het-hoofd dokter eens een hele goede. Zullen we verder samen een nieuwe vriendenclub zoeken? heb virtueel wel veel steun maar die wonen allemaal zo ver weg!

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 23-02-2005 @ 04:04

 8. @Frans54
  Er is alleen zoveel na te kijken en waar moet je beginnen? Dan moet een dokter ook nog meewerken om alles na te kunnen laten kijken en eerlijk gezegd ik weet niet of ik wel weer in die medische molen wil zitten.

  @zorobri
  Inderdaad al weer tijdje gelee, moeten we snel maar weer eens wat aan gaan doen, hè.
  Hele dikke knuffel terug aan mijn allerliefste zusje.

  @CiNNeR
  Ik doe mee, alleen hoe doen we dat? Kan ook wel wat vrienden gebruiken waar je dan ook een echt iets mee kan ondernemen of gewoon een bakkie mee kan doen. :smile:

  Liefdesbetuiging van Debsel — 23-02-2005 @ 10:09

 9. Ja dat is een heel goede vraag, hoe gaan we dat aanpakken. Laten we eerst eens bepalen hoe ver wij van elkaar weg wonen .. *Zit in Roosendaal*

  Het is altijd lastig, ik heb geen zin in breien of punniken em op straat gaan staan met een bord “vrienden gezocht” lijkt wat af te schrikken (of de verkeerden aan te trekken :wink: .

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 25-02-2005 @ 04:50

 10. Het is maar een kleine 260 km naar Assen hoor CiNNeR, dat loop jij toch zo even. :razz:

  Ja, en zomaar iemand op straat vragen of ze een keer een bakkie komen doen, omdat die persoon je wel aardig lijkt, werkt ook niet. Rennen ze opeens hard weg, gek hè. 8-D

  Liefdesbetuiging van Debsel — 25-02-2005 @ 15:29

 11. Hmz, dat samen zoeken wordt nog lastig zie ik. Spring jij anders even op de fiets?

  Liefdesbetuiging van CiNNeR — 25-02-2005 @ 23:29

 12. Bestel jij dan vast mijn kist? :)

  Liefdesbetuiging van Debsel — 26-02-2005 @ 23:36

 13. ik heb stolling 76 wat is dat?

  Liefdesbetuiging van lara — 19-12-2005 @ 20:25

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites