Home Home

Ik zie dat niemand kijkt…

En dus kruip ik snel onder het bed vandaan en zoek een nieuwe verstopplaats.

-*-

Zoet-zuur varkensvlees

Maar weer eens op de Chinese toer. Weer eens wat anders dan pasta’s en recepten van Jamie Oliver :)

(Meer…)

-*-

Zoetzure saus

Een basis zoetzure saus, voor bij bijvoorbeeld babi pangang, babi spek of zoet-zuur varkensvlees. Veel van maken, want het is vreselijk lekker!

(Meer…)

-*-

Aan de medicijnen…

Gister eindelijk weer bij de psychiater geweest na twee maanden.

De vorige keer dat ik daar was, vond ze het toch wel nodig dat ik aan de medicijnen ging, ze had het toen over één van de nieuwe middelen. Gister vond ze het dan blijkbaar toch niet meer zo nodig. Toen ik vroeg waarom ze dan niet nodig vond, was dat omdat ik geen stemmen hoorde en/of niet heel erg in de war ben. Ze zag wel dat ik heel erg lijdt onder de symptomen.

Vervolgens, op mijn vraag waarom ze er de vorige keer dan over begonnen was en wel nodig vond en nu daar op terug kwam, zei ze dat ze daar niet op terugkwam, maar eerst een proefperiode wou doen van een maand (is dat niet normaal?) en dan zat ze nu aan het middel Prozac te denken, wat dan één van de oudere middelen is.

Hier heb ik dan ook een receptje voor meegekregen van 30 pillen. Toen ik haar zei dat ik aannam dat die 30 niet voor in één keer waren, kreeg ik te horen dat inderdaad niet het geval was maar voor elke dag één. :twisted:

Na dus aan de Zoloft en de Cipramil gezeten te hebben zit ik nu dan aan de Prozac.

-*-

Pannetje 5!

De laatste tijd ging het eigenlijk erg goed, te goed kun je wel zeggen. Ok ik had zo af en toe heus nog wel dipjes zo over de dag verspreid maar dat waren dan kleintjes en zo weer over. Geen al te heftige rare dingen. Tot vanmorgen.

Ik stond op het punt om met Michael naar de logopediste te gaan, waar ik al wel erg tegenop zag moet ik zeggen. Maar goed wat er gebeurde… Aangezien Max in het weekend weer onder de uitslag en dus gek werd van de jeuk (en ik weer gek van hem…) vroeg ik hem of hij niet de dokter zou bellen voor een afspraak. Als we dan erg veel mazzel zouden hebben zou hij meteen om 9 uur ook terecht kunnen, waardoor we samen zouden kunnen fietsen. U ziet: totaal eigenbelang allemaal.

Goed… (Meer…)

-*-

Achter slot en grendel…

De laatste dagen ben ik bezig met het internet af te struinen naar planten en bloemetjes en weet al wat nog niet meer voor in de tuin. En met een hele zooi gegevens en mijn wensen probeer ik nu iets van een beplantingsplan te maken in een basis tuinontwerp.

Dat basis tuinontwerp heeft mijn moeder een paar jaar geleden eens gemaakt. En wat ik ook van haar vind en hoe slecht we ook met elkaar overweg kunnen tuinontwerpen en van niks iets moois maken kan ze ontzettend goed!

Vandaar dat we op dat basisontwerp verder borduren, maar dat doe ik eerst wel even achter slot en grendel en als het dan af is en we de tuin (in ieder geval op papier, de computer) dan gevuld hebben met allerlei plantjes en bloemetjes haal ik het slotje er misschien wel weer vanaf.

Mocht je nou een ontzettend nieuwsgierig aagje zijn, geen geduld hebben, erg goed kunnen slijmen en heel goed iemand kunnen omkopen wie weet, als je erg goed je best doet, gaat het je dan lukken om te kunnen spieken. :twisted:

-*-

Wat een moeilijk gedoe 2…

(Vervolg op dit verhaal.)

Bij de ombudsman vertelde een vriendelijke meneer mij dat het onder de ASP verzekering valt, maar dat de kans groot was dat het geen onrechtmatige daad[1] zou zijn. Als dat zo is dan keert de verzekering niet uit.
Ik weer bellen met ons assurantiekantoor, waar ze me weer zonder enige vorm van uitleg in het ongelijk wou gaan stellen. (Meer…)

-*-

Gevulde eieren

Niet te geloven dat dit recept er nog niet tussen stond! Maar goed… Ze zijn een ramp voor de lijn maar o, wat zijn ze lekker.

(Meer…)

-*-

Wat een moeilijk gedoe…

Een paar weken terug is Max tegen de deur gevallen, tsja, dat kun je zo hebben met rondslingerend speelgoed. Maar goed… even de SWA bellen, dan krijgen we vast wel een nieuwe binnendeur dacht ik zo. Helaas, dus niet, het mannetje van de woningbouw wat is langsgeweest vertelde dat hij een rekening zou opmaken voor een nieuwe deur en dat we het bij onze verzekering zouden kunnen verhalen. De offerte voor een nieuwe deur is ondertussen binnen en schrik niet, zo’n deurtje gaat je dan toch nog even snel `101,- eurootjes kosten. Leuk, denk je dan, maar het was een ongelukje en dus voor de verzekering.

(null)

-*-

Een geweldige dag!

Zo dan nu eindelijk een verslag van mijn verjaardag, sorry maar kwam er eerder gewoon niet aan toe.

Op de overvolgeplande drukke zaterdag begon ik me toch al stiekum een beetje jarig te voelen, mijn allerliefste zussie kwam langs en overlaadde mij met mooie kadoos en een reep chocola met opschrift “voor de liefste zus”. ‘s Avonds kreeg ik van Max toch ook al mijn kadootjes die kon zelf niet wachten. :)

De dag zelf was echt onvergetelijk, (Meer…)

-*-

Volgende pagina »


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites