Home Home

Gestopt met roken!

Mijn laatste sigaret was maandag om een uurtje of 9.
Nou moet ik wel zeggen dat dat wel mede gekomen is omdat ik vanaf maandag gewoon even flink ziek ben geweest met 39,6 als Temp, en nu ben ik een warmbloedig persoontje maar dat was toch wel even te warm. Afijn sinds vandaag begin ik mij langzaamaan weer mens te voelen en heb nog steeds geen peuk gehad!

In het teken van bezuinigen probeer ik het dus door te zetten en Max gaat geloof ik als hij echt nergens meer een plukie tabak kan vinden meedoen. We hadden namelijk besloten om in ieder geval geen nieuwe pakkies shag meer te kopen. Ik moet zeggen dat het mij verder tot nu toe nog wel meevalt, ik heb er het meeste moeite mee als ik het zie of als Max rookt, maar ik wil volhouden, is ook niet verkeerd voor mijn gezondheid.

Nu maar hopen dat ik niet aan de vreet ga en nog dikker word, want dan begin ik wel weer met roken, want nog dikker worden dat wil ik echt niet, dan maar teerlongen. Maar liever gewoon niet rokend en weer 50 kilo wegend!

-*-

2 Liefdesbetuigingen

 1. Nou, dat is dan ook weer op
  Hoe dille ook poogde te stoppen met roken…

  Trackback van Dille schreeuwt het van de daken! — 28-11-2004 @ 03:37

 2. trackback doet nie ?
  maarre, hey, ik ben ook gestopt ooit es errens, helemaal in me uppie !
  jullie hebben elkaar dusse GO FOR IT !

  Liefdesbetuiging van vergifjuh — 28-11-2004 @ 13:21

Sorry, liefdesbetuigingen kan ik nu even niet (meer) aan...


© 2001-2018 | Powered by WordPress

phpMyVisites : logiciel gratuit de mesure d'audience et de statistiques de sites Internet (licence libre GPL, logiciel en php/MySQL) phpMyVisites